page_banner

Guocang

  • Shenchu Series Guocang(cermic bottle)

    Shenchu ​​Series Guocang(botol cermic)

    Panggonan Asal: kutha Bijie, provinsi Guizhou

    Beban: Sorghum, gandum, banyu

    Wangi: Aroma saus

    Proses Brewing: Omben-omben Fermentasi Pangan

    Ukuran: 500 ml/botol

    Kelas: Premium

    Kandungan Alkohol (%): 53%

    Panyimpenan: Disimpen ing papan sing resik, ventilasi, adhem lan garing